Author: Uresa Vllasa

yildiz
Read more
LajmeNderkombetare

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Turqi | APLIKO TANI

LajmeNderkombetare

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Spanjë | APLIKO TANI

LajmeNderkombetare

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Rumani | APLIKO TANI

LajmeNderkombetare

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Poloni | APLIKO TANI

LajmeNderkombetare

Bëhuni pjesë e studentëve përfitues dhe studio me bursë të plotë në Poloni | APLIKO TANI

LajmeNderkombetare

Bëhuni nje nga përfituesit dhe studioni me bursë të plotë në Sllovaki | APLIKO TANI

LajmeNderkombetare

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Spanjë | APLIKO TANI

Copy of Erasmus Exchange POSTER (23)
Read more
LajmeNderkombetare

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Gjermani | APLIKO TANI

iw
Read more
LajmeNderkombetare

Dëshironi të bëheni pjesë e International Winter School 🌍 bashkë me studentë ndërkombëtarë? | 13-17 Nentor ne UNI, Prishtina Campus

riga
Read more
LajmeNderkombetare

Studio me bursë të plotë në Riga, Latvi

savonia
Read more
LajmeNderkombetare

Bileta juaj për në Finlandë: Bursa e shkembimit Erasmus+ në Filandë – Apliko tani!

LajmeNderkombetare

Hapet thirrja për shkembim të stafit akademik dhe administrativ në Universitein e Marburgut në Gjermani